In een huis of bedrijf bevinden zich vaak waardevolle spullen. Deze spullen hebben of een hele dure waarde, of juist een persoonlijke waarde. Je wilt dat ze goed beveiligd zijn. Om deze waardevolle spullen goed te beveiligen in je bedrijf of in je eigen huis, kan je een goed beveiligingssysteem laten installeren. Met camerabeveiliging weet je precies waar je aan toe bent. Je hebt overzicht, herkenning en identificatie, allemaal op één rij. De toepassing van een beveiligingscamera bepaalt uiteindelijk de specificaties waaraan de camera moet voldoen en het aantal camera’s dat nodig is.

Camerabeveiliging

Het is erg handig, voor in je huis of in je bedrijf. Voor dit soort beveiliging wordt er aangeraden om dit zoveel mogelijk bedraad te doen. Een draadloze camera of wifi camera is niet alleen makkelijk te saboteren, maar kan ook mindere beeldkwaliteit laten zien. Geen zin om zelf alle bedrading op te hangen? Laat het dan voor je installeren. De Hikvision camera is uitermate geschikt als camerabeveiliging. Ze zijn kwalitatief goed en veel van de camera’s bezitten een IP67 classificatie en zijn daarmee niet alleen geschikt voor indoorgebruik, maar ook voor uiteenlopende toepassingen buitenshuis.

Beveiliging op zijn best

De fabrikant van het Jablotron beveiligingssysteem heeft als regel dat de prijzen niet op het internet mogen worden weergegeven. De reden hiervan is dat alleen erkende beveiligingsbedrijven de professionele alarm producten mogen aanschaffen. Zelf een Jablotron 100 kopen? Dat kan! Je kan gemakkelijk een offerte opvragen. De Jablotron 100 maakt het mogelijk om voor gebruikers een systeem te creëren op maat van het object, en met de functies die aansluiten op de door jouw uitgekozen wensen. Je bent gegarandeerd van dat extra stukje veiligheid. De Jablotron 100 reageert namelijk om inbraak, brand, koolmonoxide, gaslekken of waterdetectie. Er is zelfs een optie die valse meldingen verminderd. Zo voorkom je onnodig paniek en onrust. Alle meldingen worden naar de meldkamer gestuurd zodat er tijdig actie kan worden ondernomen. De informatie kan ook per direct als SMS worden verstuurd naar een gebruiker. De SMS gebeurtenis meldingen zijn belangrijk voor de gebruikers en kunnen afhankelijk worden gemeld van andere functies. Zo is het mogelijk om een (sms of push) bericht te ontvangen wanneer een detector geactiveerd wordt, ongeacht of het Jablotron 100 alarmsysteem aan staat.

Leef nooit meer in angst, door de beveiligingsinstallaties. Je waardevolle spullen worden op deze manier uitermate goed beveiligd en hierdoor hoef je geen extra opslag te huren of te kopen waar je niet makkelijk zelf bij kan.

Geef een reactie