Munchen is een schitterende stad in de Duitse deelstaat Beieren. Echt een stad die de moeite van een stedentrip wel waard is. Vanuit Utrecht ben je ongeveer 8 uur met de auto onderweg, maar de reis alleen al is de moeite waard. Je kunt dus met een gerust hart gaan voor een stedentrip Munchen. Over de hotels hoef je ook niet in te zitten. De hotels in Munchen zijn, stuk voor stuk schitterend en heerlijk schoon. Want ja, Deutsche gründlichkeit. Je kunt er dus op vertrouwen dat je bij alle hotels in Munchen aan het juiste adres bent. Kies voor deze stedentrip als jij en je partner er eens lekker samen tussenuit willen. Gaat het om een gezinsvakantie? Dan is een vakantie op vakantiepark Noordwijk net zo fijn!

De hotels in Munchen vind je gewoon online

Je kunt, doordat je alle hotels in Munchen gewoon online kunt vinden, al vanuit Nederland boeken. Je weet dan zeker dat het hotel van jouw voorkeur een kamer vrij heeft. Op de site zie je een sfeerimpressie van ieder hotel én kun je zien hoe anderen een verblijf in de hotels in Munchen hebben ervaren. Natuurlijk ben jij die anderen niet, maar zo'n review kan wel van doorslaggevend belang zijn.

Duitsland is een schitterend land

Op de een of andere manier is Duitsland nog steeds niet zo populair als vakantieland als, bijvoorbeeld, Frankrijk of Spanje. En dat terwijl Duitsland echt om de hoek ligt. Je kunt er binnen een paar uur al op een terrasje zitten en genieten bij een Deutsche konditorei. Daarbij zijn de mensen er ook nog eens heel vriendelijk en behulpzaam. Is het je eerste keer naar Duitsland en vrees je er een beetje voor om Duits te moeten praten? Dan kan ik je aanraden om maximaal op zo'n 25 kilometer van de grens te verblijven. De mensen in de grensstreek zijn, over het algemeen, tweetalig.

Ook voor een zomervakantie kun je hier prima terecht

Wil je met het hele gezin naar Duitsland op vakantie? Doen! Niet alleen heeft Duitsland schitterende campings, maar ook de vakantieparken met huisjes of sta-caravans zijn allemaal tiptop in orde. Je kunt er volledig op vertrouwen dat de huisjes en de sanitaire voorzieningen goed worden schoongehouden én dat je er heerlijk kunt eten. Denk je bij Duitsland alleen aan worst? Dan staat je nog een flinke verrassing te wachten. De Duitse keuken is anders dan de Nederlandse, maar de ingrediënten zijn je wel bekend.

Geef een reactie